Krav på dig som köpare

*Devonen SKA vara en ren innekatt! Vid ev utevistelse SKA det vara under övervakande former!

*Du SKA ha katten försäkrad och vaccineradlivet ut!

*Du ska kunna ta katten till veterinär om den blir sjuk/dålig

*Om du/ni av någon anledning inte kan ha kvar katten så ska jag meddelas FÖRST så ser vi hur vi kan lösa problemet!

*Avelskatter säljes ENBART till REGISTRERADE uppfödare med ett seriöst avelspogram!

*Katt som säljes till sällskap SKA kastreras innan 9mån ålder!

*Kattköpare från mig har livtidssupport så länge katten lever!

Här kommer lite information om att köpa katt/kattunge av oss

FODER: Vi ger Mush färskfoder. Då jag har sett framgångar på både in och utsidan på mina katter. Även ett kattungepaket följer med i köpet.

KATTSAND: Kattungarna är helt rumsrena när de flyttar. De är vana vid kattlådan. När kattungarna var små hade de papperspellets i lådorna av märket Toa-Lätt. I god tid innan leverans har vi vant över dem till klumpande kattsand av märket Ever Clean eller Monster.

VÄLHANTERADE, BARN och HUNDVANA: Jag är noga med att socialisera mina kattungar ordentligt genom att hantera dem från nyfödd fram till leverans. När de 7-8 veckor får de vara fritt i hela lägenheten. De växer upp mitt i familjelivet och är vana vid barn i olika åldrar, hund. Kattungar från oss brukar vara väldigt nyfikna och framåt och gilla alla människor och djur!

Jag säljer katterna enligt SVERAKs gällande regler och med alla papper i ordning.

KASTRERING: Katter sålda till sällskap från oss, SKA kastreras innan 9 månaders ålder, för kattens eget välbefinnande och för att undvika oseriös avel!

TINGNING: En tingningsavgift (handpenning) på 2000 kr tas ut när du tingar din kattunge. Denna återbetalas inte vid ånger, då jag hållit kattungen för din räkning och nekat andra köpare.

LEVERANS: När kattungen är fullvaccinerad (2 ggr), chipmärkt och hälsoundersökt hos veterinär, vid tidigast 13 veckors ålder, är den färdig att flytta till sitt nya hem. Kattungen hämtas i här av sina nya ägare, men i mån av tid kan vi även köra kattungen till sitt nya hem mot milersättning och rimligt avstånd.

VID HÄMTNING: Vid leverans betalas resterande belopp av kattungens pris och då överlämnas också kattungens alla papper såsom: Överlåtelseavtal, Besiktningsintyg, Stamtavla, Försäkringspapper. Vi skriver också en Ägarändring som jag skickar till SVERAK.

FÖRSÄKRING: Alla mina katter är försäkrade i Folksam. De är doldafelförsäkrade i Folksam i 3 år från leveransdatum. Det är viktigt att du försäkrar din kattunge i samband med överlåtelsen och jag rekommenderar Folksam. Men det får nya ägaren avgöra vilket bolag denna vill ha bara att katten blir försäkrad!

Med vänlig hälsning

LovelyPaw's Devon Rex