Om oss

Hejsan! Vi är en familj som bor i den vackra kuststaden skellefteå. Och vi föder upp den vackra kattrasen Ragdoll i liten familjär skala. Alla våra katter lever i familjen som en familjemedlem. I familjen finns 2 barn och en överlycklig labrador=) så alla våra katter är ordentligt barn och hundvana.

Jag Johanna som är ägare av detta katteri är utbildad djurvårdare och jobbar nu inom handikappomsorgen där jag trivs jätte bra. Jag kom i kontakt med ragdollen genom en annons att det var en uppfödare vid Umeå som sökte fodervärd till en helt bedorande kattunge=)

Jag läste på en massa om rasen och insåg väldigt snabbt att detta var en ras för oss=) Jag hörde av mig till denna uppfödare och vi bestämde ett möte, allt klaffade så enormt bra både mellan oss och henne samt katten. Vi beslutade att ta hem henne och vara halv/fodervärd.

Nu 5år senare har mitt intresse bara ökat för denna underbara ras och jag och min uppfödare har väldigt bra kontakt och hon är ett stort stöd för mig och mitt katteri. 2014-03-04 fick jag mitt kattnamn godkänt av SVERAK och FIFe SE*Lovelypaw´s

Med vänlig hälsning

LovelyPaw's Ragdoll